Във вторник и сряда  ще има превалявания, придружени с гръмотевици,

...
Във вторник и сряда  ще има превалявания, придружени с гръмотевици,
Коментари Харесай

Ще ни радва ли лятото с хубаво време тази седмица?

Във вторник и сряда  ще има валежи, съпроводени с гръмотевици, тук-там в западната и централната част на страната. В края на тази и при започване на идната седмица обаче ще се радваме на слънчево време, сочи средносрочната прогноза за времето, основана на компютърни модели и показана в " Дарик кафе ".
 
В сряда на доста места ще превали и прегърми. Температурите ще се намалят изключително по високите полета на Западна България, където в обособени региони денем ще бъдат сред 22 и 24 градуса.

В четвъртък - 6 септември, също е допустимо да има валежи тук-там. В четвъртък против петък център на ниско атмосферно налягане над морето ще оказва въздействие на времето в източните елементи на страната и там е допустимо да има повече облаци.
 

В петък, както и през почивните дни и в понеделник идната седмица времето ще бъде най-вече слънчево. Температурите ще се покачат и ще бъдат в границите сред 27 и 32 градуса. И в събота и неделя на обособени места в планинските региони също е допустимо да има валежи.
 

През идната седмица времето ще е динамично. Във вторник и сряда е допустимо да има валежи, както и към края на седмицата - 14 и 15 септември. Температурите ще бъдат в границите на нормалните за това време на годината.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР